about

demo

get it

contact

 

about

Η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών κρατήσεων από τον επίσημο Ιστότοπο του Ξενοδοχείου (οfficial website) είναι πλέον δεδομένη και η παρουσία του ίδιου του Ξενοδοχείου στο Διαδίκτυο διεκδικεί πλέον σημαντικό ποσοστό επί των συνολικών online κρατήσεων. Η μη ύπαρξη διαμεσολαβητή –iDS ή GDS καναλιού- σε αυτή τη διαδικασία διάθεσης δωματίων δημιουργεί προοπτικές υψηλότερου κέρδους για τον Ξενοδόχο.

 

Γι’ αυτούς τους λόγους, η διαχείριση των κρατήσεων αυτών με μία απολύτως διαδραστική μηχανή ηλεκτρονικών κρατήσεων υψηλού τεχνολογικού επιπέδου που θα δίνει την ευκαιρία στον Ξενοδόχο να σχεδιάσει και επιβλέψει ο ίδιος την πορεία της Διαθεσιμότητάς του, είναι υψίστης σημασίας.

Η e-KRATiSiS™ Web Booking Engine με μιά ματιά:

•  Ολοκλήρωση της κράτησης σε 5 βήματα (5 Clicks-to-Reservation Plan)

•  Real Time αμφίδρομο Interface με το Front Office του Ξενοδοχείου ή του Ξενώνα

•  Real Time Interface με τον Channel Manager – αμφίδρομο όπου το επιτρέπουν τα κανάλια

•  Διαχείριση της Διαθεσιμότητας και του Τιμοκαταλόγου των iDS Καναλιών από το ίδιο Back Office

•  Πραγματική Διαθεσιμότητα στο Διαδίκτυο

•  Πραγματικές Τιμές σε κάθε online Τιμοκατάλογο

•  Εξατομικευμένες πολιτικές Loyalty για κάθε μέλος - B2B ή B2C

•  Απεριόριστος αριθμός Πακέτων Προσφορών που καθορίζονται από τον Ξενοδόχο (Built your own Package Δυνατότητα)

•  Σε συνεργασία με τον Channel Manager της Parity Rate

H χρήση της  σας λύνει τα χέρια και γίνεται αρωγός στην προσπάθεια δραστικής μείωσης του συνολικού κόστος των οnline κρατήσεων. Επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία (2ways interface) με το Front Office του Ξενοδοχείου ή του Ξενώνα σε πραγματικό χρόνο (Real Time διαδικασίες) και σας αποδεσμεύει από την εικονική online Διαθεσιμότητα που είχατε να διαχειριστείτε μέχρι χθες. Η διαχείριση των 147 καναλιών iDS στα οποία έχετε πρόσβαση με την αξιοπιστία της Parity Rate, γίνεται πια από το ίδιο το Back Office της Web Booking Engine, πάντα σε πραγματικό χρόνο. H εφαρμογή είναι εγκατεστημένη σε απομακρυσμένο server, με τήρηση των υψηλότερων στάνταρ ασφαλείας, ώστε να σας απαλλάξει από χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης αλλά και από το επιπλέον κόστος εγκατάστασης και αναβάθμισης που χρειάζονται τα συμβατικά λογισμικά. Η διαδικασία εγκατάστασης μετατρέπεται σε ένα απλό log-in στην αρχική μας σελίδα. Τα updates νέων εκδόσεων είναι διαθέσιμα αυτόματα σε κάθε χρήστη της εφαρμογής, ο οποίος έχει πρόσβαση σε πλήρες 24h/7d Help Desk. Επίσης, απαλλάσσεστε και από τα περιττά έξοδα για βαρύ hardware: ένα απλό PC, Laptop ή Tablet PC και η σύνδεση στο Ίντερνετ είναι αρκετά για να εισάγετε το Ξενοδοχείο ή τον Ξενώνα σας στον προηγμένο κόσμο της .

 

Ο  συγχρονίζει με ένα κλικ μέχρι και 147 Κανάλια Διανομής Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (Internet Distribution Systems – iDS) με τα  οποία επιλέγετε να συνεργαστείτε, και τα διαχειρίζεται όλα σε πραγματικό χρόνο. Με τον τρόπο αυτό, οι Τιμοκατάλογοι και η Διαθεσιμότητα που εμφανίζονται στο Διαδίκτυο ανταποκρίνονται στα πραγματικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο Ξενοδόχος. Η διαχείριση του συνολικού όγκου των ηλεκτρονικών κρατήσεων γίνεται ταχύτατα και χωρίς λάθη.

 

 Η επαφή με το Πελατολόγιο γίνεται άμεση και ουσιαστική, καθώς πλέον μπορείτε να επιβραβεύετε το loyalty με πολλούς τρόπους. Αξιοποιώντας τα επαναστατικού σχεδιασμού τμήματα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο Ξενοδόχος μπορεί να προσφέρει προνομιακή μεταχείριση -Πακέτα ή Bonus- απολύτως στοχευμένα, τόσο στους νέους, όσο και στους επανερχόμενους πελάτες (repeaters), με απώτερο στόχο την αύξηση του loyalty. Από την μεριά του, ο επισκέπτης του official website του Ξενοδοχείου ή του Ξενώνα γίνεται ο μόνος τύπος υποψήφιου πελάτη που μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα πολλά custom πακέτα προσφορών που έχει ετοιμάσει ειδικά γι’αυτόν ο Ξενοδόχος, μέσα από την . Τα πακέτα αυτά είναι διαθέσιμα την χρονική περίοδο που επιθυμεί ο Ξενοδόχος και μπορούν να αλληλοεπικαλύπτονται ή όχι, για ακόμη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα.

Η τεχνολογία All-in-a-Cloud σας απαλλάσει από περριτά έξοδα και σας συστήνει την απόλυτη επικοινωνία μεταξύ όλων των μηχανογραφημένων τμημάτων του Ξενοδοχείου ή του Ξενώνα σας: οι εφαρμογές  και , όπως και οι υπολοίπες που συμπληρώνουν το πακέτο του , με το   -μέσω αμφίδρομου Real Time Interface- δίνουν στην επιχείρησή σας το πλεονέκτημα της σύγχρονης τεχνολογίας του Διαδικτύου.

Μετατρέψτε τώρα

την Επισκεψιμότητα της επίσημης ιστοσελίδας του Ξενοδοχείου ή του Ξενώνα σας σε Κρατήσεις και μεγιστοποίηστε τα κέρδη σας!

Skins Display Mode

Διάλεξε το χρώμα σου

demo

Για να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες που σας δίνει η νέα τεχνολογία, περιηγηθείτε τώρα στο περιβάλλον του e-KRATiSiS™ Web Booking Engine

get it

Αν έχετε Ξενοδοχείο ή Ξενώνα και σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το κόστος του e-KRATiSiS Web Booking Engine, παρακαλώ στείλτε μας e-mail με τον αριθμό των δωματίων που διαθέτετε και τα κανάλια iDS που χρησιμοποιείτε για να σας αποσταλλεί ο τιμοκατάλογος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας...

contact

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εφαρμογή, τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης της ή την εταιρεία, μην διστάσετε να επικοινωνείσετε μαζί μας.

Λεωφ. Συγγρού 164, Τ.Κ. 17671, Καλλιθέα

Τηλ.:210-8847420

Fax: 210-8847418

Email: info@hotelonline.gr

 

Ώρες λειτουργίας Τηλ/κού Κέντρου:

Καθημερινά 09:00 - 17:00

 

Μετατρέψτε τώρα

την Επισκεψιμότητα της επίσημης ιστοσελίδας του Ξενοδοχείου

ή του Ξενώνα σας σε Κρατήσεις και μεγιστοποίηστε τα κέρδη σας!